Thuis in Bright New House

“Ooit kwam het water tot hier” “Hier komt de entree vanuit het restaurant” “Daar zullen we de rokers vinden” “Hier zitten we straks in de hot tub” “Wat een uitzicht”

In 2015 is het zo ver. Bright New House, in de eerste plaats een werkplek voor een grote diversiteit aan mensen, maar eigenlijk veel meer dan dat. Een nog onvertoonde combinatie van members club, coworking space en semi- publieke ruimte. Een thuishaven en uitvalsbasis voor wereldverbeteraars, duurzaamheidstrijders, creatieve denkers.

Bright New House zal een plek moeten worden waar je tijdens je werk graag bent, buiten je werk ook kunt komen, waarmee je je verbonden voelt en identi ceert, waar je je enigszins eigenaar van voelt en trots op bent. Dit is een lang proces, waarmee met het diner en de workshop op 11 september j.l. een goed begin is gemaakt.

Ik ben blij om vanuit het Thuismakers Collectief een bijdrage te kunnen leveren aan het bereiken van jullie ambities. In dit document een verslag van de workshop en andere observaties van de avond, gekoppeld aan enkele adviezen en strategieën. Dank allen voor jullie inzet!

Met vriendelijke groet,
Anna Dekker