Lopende Projecten

Na een intensief selectietraject van de gemeente Amsterdam mag het Thuismakers collectief het beheer van het Wachterlied Paviljoen, een buurthuis in Amsterdam West op zich nemen. 
Wij hebben enorm veel zin om samen met de buurt een thuis te creëren voor de buurt. Binnenkort gaan we de website invullen en zullen we een facebook pagina op zetten. Hou de website in de gaten op www.wachterliedpaviljoen.nl.
Na een intensief selectietraject van de gemeente Amsterdam mag het Thuismakers collectief het beheer van het Wachterlied Paviljoen, een buurthuis in Amsterdam West op zich nemen. Wij hebben enorm veel zin om samen met de buurt een thuis te creëren voor de buurt. Binnenkort gaan we de website invullen en zullen we een facebook pagina op zetten. Hou de website in de gaten op www.wachterliedpaviljoen.nl.
Ontwikkeling en onderzoek van een thuisgevoel-aanpak i.s.m. woningcorporatie Havensteder in Lombardijen, Rotterdam Zuid. Want je huurt een Thuis, toch? Van gesprek tot ontwerp zijn we op zoek gegaan naar het gedeelde thuisgevoel van bewoners.
Samen met bewoners gaan we in gesprek over thuisgevoel. Allereerst wordt er individueel nagedacht over wat mensen verstaan onder thuisgevoel. Wat zorgt er nou voor dat je je echt thuisvoelt?